miercuri, 23 octombrie 2013

Care este cel mai important element al unui birou?

     Birou unei persoane este ca si o carte de vizita pentru acesta. Modelul de birou si amplasarea acestuia trebuie sa fie alese in functie de decorul incaperii in care acesta este amplasat. De departe, cel mai important element al unui birou este scaunul. Daca acesta nu ofera confortul necesar, intreaga activitate desfasurata la acel birou este sortita esecului.  Scaunul de birou trebuie sa asigure un confort optim atat pentru spate cat si pentru genunchi, brate si cap.

     Scaunul de birou trebuie sa fie si el ‘’in ton’’ cu design-ul biroului. De exemplu, nu putem sa alegem un scaun cu un aspect modern pentru un birou clasic si elegant. Pentru un astfel de scaun, cel mai potrivit ar fi un scaun din lemn masiv, cu o tapiterie acoperita cu piele naturala,  cu un aspect elegant.
     In ceea ce priveste paleta de culori pentru astfel de scaune, marii producatori de astfel de obiecte de mobilier pun la dispozitia clientilor  o gama variata de culori. Cu toate acestea, culoarea cea mai cautata pentru aces tip de scaune este si va fi intotdeauna culoarea neagra.

     Daca sunteti in cautarea unui astfel de scaun, asigurati-va ca tineti cont de sfaturile de mai sus pentru a face cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu