vineri, 4 octombrie 2013

Scaun directorial OFF 310 - review

       Un scaun cu un aspect ceva mai deosebit este scaunu de birou  OFF 310. Culorle predominante ale acestui scaun sunt rosu si negru. Mai exact, tapiteria din stofa este de culoare rosie; peste aceasta, in anumite zone atat ale sezutului cat si ale spatarului sunt inserate bucati de stofa neagra. Aceste bucati sunt special alese pentru a creste gradul de confort in anumite zone ale corpului utilizatorului.

     Din punct de vedere al mecanismelor montate pe acest scaun, trebuie sa va spun ca singurul mecanism pe care il veti gasi este ce Tilt. Acesta ofera doua functii principale si anume:
-      functia de reglare a inaltimi sezutului – aceasta se realizeaza prin intermediul unui piston hidraulic;
-      functia reglare a unghiului de inclinare al spatarului – acesta se realizeaza cu ajutorul unei parghii amplasate sub sezut
Ambele functii pot fi accesate prin intermediul unei manete multi-funnctionale. Langa aceasta maneta, tot sub sezut mai intalnim si un surub prin intermediul caruia putem regla cu usurinta cu care putem balansa scaunul pe spate.
      Despre acest scaun mai trebuie sa stiti ca are o baza realizata din polipropilena, in functie de stea si ca dispune de rotile pentru suprafetele acoperite cu parchet sau mocheta. Mai mult de atat, bratele acestui model de scaun ergonomic pot fi reglate in functie de preferintele fiecaruia. Acest lucru reprezinta un avantaj foarte mare pentru aceia care petrec foarte mult in fata calculatorului.
       In cazul in care va doriti un scaun de birou confortabil, la un pret accesibil OFF 310 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face din ceea ce ne ofera piata  in momentul de fata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu