joi, 10 octombrie 2013

Se merita intr-adevar sau nu achizitia unui scaun de birou cu masaj?

       Acest articol este scris pentru cei care sunt in ipostaza de a-si cumpara un scaun de birou si nu stiu daca este mai bine ca acesta sa aiba functii de masaj sau nu. Voi face in randurile urmatoare o mica comparatie  intre scaunele de birou, ergonomice si cele  de birou cu masaj:
1.       ambele tipuri de scaune ofera posibilitati de reglare a inaltimii sezutului, pivotare, reglarea unghiului dintre sezut si spatar etc.
2.       ambele tipuri sunt echipate cu rotile (de obicei 5)
3.       scaunele cu masaj sunt acoperite doar cu tapiterie din piele sau piele ecologica; scaunele de birou obisnuite mai pot fi acoperite si cu alte materiale precum plasa, poliester sau mesh.
4.       deoarece sunt ceva mai costisitoare, scaunele cu masaj sunt de obicei realizate din materiale de o calitate mai ridicata decat un scaun de birou obisnuit din gama sa.
5.       scaunele cu masaj, prin functiile lor de masare, ofera utilizatorului o relaxare in timp ce acesta isi indeplineste sarcinile de la biroul de la serviciu sau la cel din intimitatea casei sale.

       Se observa cu usurita faptul ca, este mult mai indicat sa achizitionati un scaun de birou cu functii de masaj. Acestea   asigura un grad ridicat de confort,  relaxare, senzatie placuta la atingerea tapiteriei.  
        Daca dispuneti de banii necesari achizitiei unui scaun de birou cu masaj si inca sunteti in dubiu, sper ca acest articol sa va fi demonstrat ca aceasta investitie intr-adevar merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu