miercuri, 25 septembrie 2013

Avantajele si dezavantajele scaunelor cu tapiterie din piele

      Scaunele de birou tapitate cu piele (fie ea ecologica sau naturala) prezinta anumite avantaje dar din nefericire si dezavantaje. In continuarea acestui articol o sa incerc sa prezint  pe scurt cateva dintre elementele fiecarei categorii.

     Ca principale avantaje, ale acestor scaune ergonomice sunt prezentate:
-          calitatea net superioara a materialelor - tapiteria este de o calitate foarte buna si implicit si gradul de confort este foarte ridicat.
-          curatare usoara – in cazul in care un astfel de scaun este murdarit cu diverse substante, se poate scapa foarte usor de acestea  prin simpla stergere cu o laveta inmuiata in apa. Acest avantaj este dat de pielea impermeabila a acestor tipuri de scaune ergonomice.
-          rezistenta in timp – astfel de tapiterii au o durata de viata foarte mare.
     Asa cum am mentionat si in la inceputul acestui articol, prezentam in continuare principalele dezavantaje ale scaunelor de birou tapitate cu piele:
-          pretul ridicat- acesta este prinicipalul dezavantaj. Astfel de scaune sunt de obicei cu 20 - 30% mai ridicate fata de cele din mesh, plastic sau alte tapiterii.
-          gama limitata de culori – spre deosebire de alte tapiterii, cele din piele ecologica sau naturala sunt disponibile intr-o gama limitata. Principalele culori pentru astfel de tapiterii sunt: negru, maro si crem.

     Sper ca informatiile regasite in acest articol sa va fie de folos in momentul in care  va veti cumpara urmatorul scaun de birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu