luni, 23 septembrie 2013

OFF 992 - un scaun cu masaj la un pret accesibil

          Doriti un scaun de birou cu functii de masaj dar deocamdata nu va permiteti acest lux? Va anunt ca acesta afirmatie nu este deloc adevarata. Puteti sa va cumparati scaunul de birou cu masaj Off 992 la pretul unui scaun de birou obisnuit.
          In functie magazinul de unde doriti sa il achizitionati acest model de scaun directorial poate ajunge si la pretul de aproximativ
550 lei. Va sfatuim sa aruncati o privire si in mediul online, la magazinele care vand astfel de piese de mobilier. De obicei, preturile in mediul virtual sunt mai mici si puteti beneficia si de transport gratuit.
          Sa nu cumva sa va lasati indusi in eroare de pretul foarte redus pe care il are. Chiar la acest model de scaun este practicat un astfel de pret, nu trebuie sa aveti impresia ca este un scaun care nu va rezista mult timp. Materialele din care este fabricat scaunul Off 992 sunt  foarte rezistente, si au o calitate superioara. Tocmai din acest motiv ele sunt foate cautate in intreaga lume si astfel, producatorul, datorita volumului mare de
comenzi pe care il are, isi permite sa il ofere la un pret atat de mic.
          Functiile de masare sunt actionate prin intermediul unei telecomenzi cu fir. Prin intermediul acesteia puteti alege tipul de masaj, intensitatea si zonele de masare. Trebuie mentionat aici faptul ca acest scaun directorial cu functii de masaj vine echipat cu un adaptor ce poate fi alimentat la o priza obisnuita de 230 V.
          Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu o piele de tip  „Split leather” de o calitate superioara. Bratele, impreuna cu baza scaunului in forma de stea sunt realizate din lemn a carui culoare ofera un contrast foarte interesant in combinare cu nuanta tapiteriei.

          Ca si majoritatea scaunelor directoriale din categoria sa, si acesta are incluse functii precum cea de reglare a inaltimii sezutului,reglarea  unghiului de inclinare al spatarului, rotire la 360 grade etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu