vineri, 20 septembrie 2013

Scaunul - cel mai important element al biroului dumneavoastra

Scaunul de la biroul dumneavoastra este cu siguranta cel mai important element de mobilier al camerei respective. Chiar daca masa pe care lucrati nu este suficient de mare,  sau mobilierul nu este de ‘’ultima moda’’ puteti trece cu vederea peste aceste aspecte, insa daca scaunul pe care stati nu va ofera o pozitie confortabila, cu siguranta  nu veti avea o imagine tocmai buna despre locul in care lucrati.
Scaunul de birou trebuie sa ofere o pozitie confortabila nu numai in primele minute dupa ce va asezati (cum se intampla de obicei la scaunele de proasta calitate) dar si dupa mai multe ori petrecute neintrerupt pe scaun.
Deasemenea,  scaunele ergonomice din ziua de astazi, ofera posibilitatea de ajustare manuala a pozitiei sale. In acest sens, la marea majoritate a scaunelor de birou, se poate regla pozitia spatarului, la unghiul dorit de utilizator si inaltimea sezutului. Ambele reglaje se realizeaza prin intermediul unor parghi amplasate sub sezutul scaunului, pe care utilzatorul le poate ajusta prin
intermediul uneia sau mai multor manete (in functie de sistemul de care beneficiaza respectivul scaun).

Preturile unor astfel de piese de mobilier sunt diferite in functie de brand-ul ce le produce, materialele utilizate, dimensiuni etc. Acestea incep de la 300 – 400 lei si ajung pana la cateva mii de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu